Glasservice

Glasservice Michel Pot is uw vakkundige glaszetter. Wij leveren topkwaliteit beglazing. Voor nieuwbouw, verbouw, schilderwerk en verduurzaming.

24-uurs glasservice

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ruiten komen regelmatig onvrijwillig aan hun einde. Met onze 24-uurs service staan wij dag en nacht voor u klaar om deze schade te verhelpen.

Heeft u acute glasschade en zoekt u direct een oplossing?
Bel 06-55685798

Glaszetters voor bestaande woningen

Wij werken regelmatig in woningen waarbij isolatieglas lekkages vertoont, waar kozijnen moeten worden vervangen of waar andere onderwerpen spelen waardoor het raadzaam is om te kiezen voor nieuwe beglazing.

Michel Pot heeft de oplossing voor uw situatie. In een vrijblijvende opname beoordelen we de kwaliteit van het glas, de kozijnen en zorgen we een goede, duurzame en betaalbare oplossing.

Verduurzaming

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun beglazing te vervangen voor HR++(+) glas. Ook zonwerende beglazing wordt steeds meer geplaatst.

Bij Michel Pot letten we niet alleen op topkwaliteit glas, maar investeren ook in de afwerking. Optimale plaatsing van ventilatieroosters en foutloze kier- en naadafdichting leveren ook een grote bijdrage aan minder energieverlies.

Tijd voor een frisse blik op uw ruiten?

Voor iedere situatie maken we een oplossing op maat. We komen graag gratis & vrijblijvend langs voor een adviesgesprek