erkend schildersbedrijf

Erkend schildersbedrijf Michel Pot is gevestigd in Eelde-Paterswolde en werkt in de wijde omtrek met liefde en aandacht aan uw schilderwerk.

Topkwaliteit schilderwerk

Schildersbedrijf Michel Pot staat garant voor topkwaliteit. Wij geven niet voor niets 3 jaar garantie op het geleverde schilderwerk. 

Dit kan door een onze zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden, in combinatie met de nieuwste techniek op het gebied van verven en coatings. 

Eén adres

Schilderwerk staat niet op zich. In sommige gevallen blijkt dat een kozijn plekken met houtrot bevat, dat een raam of deur niet meer helemaal goed in het kozijn valt of dat de afdichtingsrubbers uitgedroogd zijn.

Bij Michel Pot lossen we deze problemen vakkundig en vlot voor u op. Onze medewerkers zijn ervaren in het snel en efficiënt verhelpen van deze problemen, zodat uw woning er weer perfect bij staat!

Productadvies

Er is verf en er is verf. Voor één type gevel zijn wel 10 verschillende verfsystemen en coatings. Maar wat is nu de beste oplossing?

Wij hebben een intensieve samenwerking met verschillende leveranciers, zodat we u van het beste advies kunnen voorzien.

Zo vinden we voor iedere situatie de duurzaamste en kostenefficiëntste oplossing.

Zorg voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte

Wij zijn gewend aan omgevingen waar mensen werken en wonen en proberen eventuele hinder tot een absoluut minimum te beperken.

Binnen werken we stil en uiterst zorgvuldig. Buiten passen we onze werkwijze aan, zodat in- en uitgangen zo kort mogelijk buiten gebruik zijn. Daarbij passen we onze planning aan in overleg met onze opdrachtgever.

Is uw huis of bedrijfsruimte toe aan een opfrisbeurt?

Onze ervaren schilders zullen er alles aan doen om uw pand of ruimte weer tip-top in orde te brengen. We komen graag gratis & vrijblijvend langs voor een adviesgesprek

Ons team

Michel

Oprichter, glaszetter & houtrotreparatie

Jan
Schilder, glaszetter & houtrotreparatie
Paul

Schilder & glaszetter

Kunnen wij helpen?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.